Bu SUV’un fiyatına inanamayacaksınız: Üstelik Toyota

Otomobil piyasasında heyecanlandıran gelişmeler yaşanırken en sürpriz haber Toyota'dan geldi. İşte dev markanın ucuza satışa çıkardığı o SUV model…

Toyota uygun fiyata SUV otomobil satacak; Herkesi heyecanlandıran model göründü. Ama maalesef, şimdilik bizden oldukça uzak yollarda olacak. Toyota, uygun fiyatlı kompakt SUV modeli "Starlet Cross"u Güney Afrika'da satışa çıkardı.

Toyota, uygun fiyatlı SUV segmentindeki iddiasını güçlendirmeye devam ediyor. Şirket, Hindistan'daki başarısının ardından şimdi de Güney Afrika pazarına Starlet Cross ile g eldi.Aslında Suzuki Fronx'un kardeş modeli olan Starlet Cross, dikkat çekici tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Aracın ön kısmında yer alan keskin hatlı LED farlar, modern ve sportif bir görünüm sunarken, arka kısımda uzanan LED aydınlatma barı, gece sürüşlerinde yüksek görünürlük sağlıyor.

Toyota Starlet Cross, 1.5 litrelik atmosferik motordan güç alıyor. 105 beygir güç üreten bu motor 5 ileri manuel veya 4 ileri yarı otomatik şanzıman ile eşleştiriliyor.

Aracın Hindistan versiyonunda ise 1.0 ve 1.2 litrelik motor seçenekleri sunuluyor.

Toyota'nın kompakt SUV modeli, Güney Afrika pazarında 20 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Gelişmekte olan diğer ülkelere de sunulacak Toyota Starlet Cross'un Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil.

OTOPODYUM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

A,B,C,D Segmenti Otolar Haberleri