Chery, Küresel Otomotiv Şampiyonlarını Ağırlayacak

Chery Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’ne dünyanın dört bir yanından katılacak olan fikir önderi tüketiciler, gerçek düşünceleriyle kullanıcıların satın alma kararlarını etkileyebilecek günlük kullanıcılar olarak yer alacaklar.

Çin’in en büyük otomotiv üreticilerinden Chery, 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’ne dünya çapındaki otomotiv fikir önderi tüketicileri (KOC) davet ediyor. Chery’nin “Bizim için, Gelecek İçin” temasını vurgulayacak 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi, Chery otomobillerinin sadece bir ulaşım aracı değil, bunun ötesinde kullanıcıların yaşam kalitesini artıran ve hayat deneyimlerini zenginleştiren unsurlar olarak öne çıkmasını sağlayacak. Zirve ayrıca lider fikir önderi tüketicileri seçmek için uluslararası bir platform da sunacak. Geniş hayran kitleleri sayesinde kullanıcıların satın alım kararlarını doğrudan etkileyen fikir önderi tüketiciler, benzersiz yaratıcılıklarını ve derin endüstri bilgilerini 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde sergilerken, aynı zamanda otomotiv kültürünü de çeşitlendirmeyi amaçlıyorlar.

Chery, otomotiv kültüründeki çeşitliliği artırmayı amaçlıyor!

Dünya çapındaki tüm katılımcılara açık olan etkinlik, otomotiv alanındaki en etkili fikir önderi tüketicileri belirlemek için oldukça titiz ve adil bir eleme sürecine sahip olacak. Ön eleme aşamalarının ardından saygın jüri üyelerinden oluşacak oylama süreci, fikir önderi tüketicileri Chery’nin genel merkezinde yapılacak final turuna taşıyacak. İlk elemelerin ardından, beş farklı kategoriden kazananlar, jüri paneli ve halka açık oylama ile seçilecek. Chery, 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde geleceğin herkes için olduğunun altını çizerken, otomotiv kültüründeki çeşitliliği artırmak için de çabalarda bulunuyor.

Dünya genelindeki otomotiv tutkunları, beş farklı kategoride yer alan favori fikir önderi tüketicileri seçmek için sabırsızlıkla beklerken, Chery’nin “Bizim İçin, Gelecek İçin” temasını çok daha iyi şekilde anlayacak ve Chery’nin marka kültürünü yakından tanıma fırsatı bulacak. Chery, 2024 Uluslararası Kullanıcı Zirvesi’nde otomotiv endüstrisine yeni bir canlılık ve ivme kazandırmayı hedeflerken, aynı zamanda otomotiv kültürünü canlandırmayı da amaçlıyor.

OTOPODYUM

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Firmalar-Dernekler Haberleri